UV-Dräkt Leo

389 kr

UV-dräkt Leo med Korta Ben och Armar

Skydda ditt barn mot solens strålar med UV-dräkt Leo, perfekt för sommarens alla äventyr. Denna praktiska och användarvänliga dräkt är en storfavorit hos barnfamiljer tack vare sin enkelhet och effektiva solskydd. Med korta ben och armar samt en dragkedja framtill, är den enkel att ta på och av, och den höga halslinningen ger extra skydd.

Solskydd och Material

Dräkten är tillverkad i ett snabbtorkande material med SPF 50+, som blockerar 98% av solens farliga UVA- och UVB-strålar, vilket gör den till ett måste för dagar i solen. Materialkompositionen av 82% återvunnen polyester och 18% elastan kombinerar miljövänlighet med stretch för optimal komfort och passform.

Tvättråd

För att bibehålla dräktens kvalitet och skyddande egenskaper, bör den tvättas i 40 grader utan att tumlas. Använd inte sköljmedel för att förlänga dräktens livslängd och solskyddsförmåga.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: