15%

UV-baddräkt Sweet nature Beige

Det ursprungliga priset var: 400 kr.Det nuvarande priset är: 340 kr.

Charmig UV-Baddräkt med Långa Ärmar

Introducerar en baddräkt designad för små äventyrare som älskar att spendera dagarna i vattnet under solens strålar. Denna baddräkt kombinerar stil med funktionalitet, utrustad med långa ärmar för extra solskydd. Söta volanger vid axlarna och midjan lägger till en charmig touch, medan det praktiska blixtlåset bak säkerställer enkel på- och avklädning.

Solskydd och Komfort

Tillverkad för att möta behoven hos aktiva barn, erbjuder denna baddräkt SPF 50+ skydd, som blockerar 98% av de skadliga UVA- och UVB-strålarna. Det snabbtorkande materialet håller ditt barn torrt och bekvämt, både i och utanför vattnet.

Hållbart Material och Lätt Skötsel

Med en sammansättning av 97% polyamid och 3% elastan, garanterar denna baddräkt hållbarhet och flexibilitet för alla typer av vattenlekar. För att underhålla dess kvalitet och skyddande egenskaper, tvätta i 40 grader utan torktumling och undvik sköljmedel. Dessa enkla skötselråd förlänger livslängden på ditt barns baddräkt, så att den kan njutas av säsong efter säsong.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: