21%

UV-Baddräkt Leo

Det ursprungliga priset var: 349 kr.Det nuvarande priset är: 275 kr.

UV-Baddräkt Leo med Volang

Denna charmiga baddräkt är designad med en söt volang upptill och runt benen, vilket gör den till ett stilfullt val för sommarens alla badtillfällen. Tillverkad i ett snabbtorkande UV-material med UV50+, erbjuder baddräkten ett utmärkt skydd mot solens skadliga UVA- och UVB-strålar, blockera 98% av dem.

Design och Funktion

Den unika designen med volang inte bara tillför en lekfull och attraktiv stil, utan baddräkten är också praktisk med sitt snabbtorkande material och höga solskydd. Detta gör den till en idealisk följeslagare för små äventyrare som spenderar långa dagar i solen.

Material

Baddräkten är tillverkad av 82% återvunnen polyester och 18% elastan, vilket bidrar till både hållbarhet och komfort. Det stretchiga materialet säkerställer en perfekt passform och ger barnet friheten att röra sig obehindrat.

Tvättråd

För att bevara baddräktens kvalitet och skyddande egenskaper rekommenderas det att tvätta den i 40 grader utan att tumla. Undvik användning av sköljmedel för att förlänga livslängden på UV-skyddet och materialets hållbarhet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: