UV-Badblöja Flicka

289 kr

Geggamojas UV Babybyxa

Skydda ditt barn mot solen med Geggamoja’s UV skyddade babybyxor. Dessa badbyxor erbjuder UV50+ skydd och är perfekta för babysim,
utformade för att säkerställa komfort och säkerhet utan behov av ytterligare blöjor. Justerbart midjeband och benöppningar ger en perfekt passform,
även när badbyxan är våt.

Perfekt passform och enkel justering

Med justerbar resår och dragskor kan du enkelt anpassa Geggamojas babybyxor till ditt barn för maximal komfort och funktionalitet.
Säkerställ en bra passform för obehindrad lek och rörelse på stranden eller i bassängen.

Återvunnen Polyester för Miljövänligt Badmode

Dessa babybyxor är tillverkade av 100% återvunnen polyester mesh, vilket gör dem till ett miljövänligt val för ditt barns badkläder.
Högkvalitativt material möter hållbarhet i dessa badbyxor som både är skonsamma mot barnets hud och planeten.

Lätta skötselråd för hållbar användning

Geggamojas babybyxor är designade för enkel skötsel; de är maskintvättbara i 40 grader för att underlätta för hektiska småbarnsföräldrar.
Följ tvättråden noggrant för maximal livslängd och UV-skydd längs tiden.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: