UV-Badblöja

289 kr

Geggamojas UV Babybyxa

Geggamojas UV babybyxa är specifikt designad för att skydda din bebis mot solens strålar med en hög UV50+ klassificering, vilket blockerar 98% av UVA- och UVB-strålarna. Med dess justerbara resår och dragsko i midjan samt benöppningen, får du en passform som är både bekväm och säker – perfekt för lekfulla stunder i vattnet. Det är den idealiska lösningen för babysim då ingen extra blöja eller inlägg behövs.

Finesser för Enkel Användning – Justerbar för Optimal Passform

Dessa babybyxor från Geggamoja är inte bara praktiska för sin UV-skyddande förmåga, de erbjuder även en perfekt passform som är justerbar. Tänkt för att vara flexibla och hålla tätt även när de är våta, gör det dem till en oumbärlig del av ditt barns badkläder.

Miljövänligt Material – 100% Återvunnen Polyester

Med tanke på miljön, är dessa badbyxor gjorda av 100% återvunnen polyester mesh. En hållbar produkt som bidrar till mindre avfall och en bättre framtid samtidigt som de skyddar ditt barns hud.

Enkla Skötselråd för Långvarig Användning

Att ta hand om dessa babybyxor är lika enkelt som att använda dem. Tvätta i maskin vid 40 grader utan att använda sköljmedel eller torktumla, för att bevara kvalitet och funktion över tid.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: