UV-Babybaddräkt Leo

349 kr

UV-babybaddräkt Leo

En söt och praktisk baddräkt designad för de allra minsta. Denna baddräkt har unika säkerhetsfunktioner som stoppers runt benen och i midjan för att minska risken för olyckor, vilket gör den till en idealisk baddräkt för små barn. Tillverkad i ett snabbtorkande UV-material, ger baddräkten ett omfattande solskydd med UV50+, som effektivt blockerar 98% av solens skadliga UVA- och UVB-strålar.

Säkerhets- och Komfortfunktioner

Förutom dess höga solskyddsfaktor, är baddräkten utrustad med en dragsko runt ben och midja för att säkerställa en säker och bekväm passform. Det snabbtorkande materialet håller ditt barn torrt och bekvämt både i och vid vattnet.

Material

Tillverkad av 82% återvunnen polyester och 18% elastan, kombinerar UV-babybaddräkten Leo hållbarhet med mjukhet och stretch, vilket ger ditt barn frihet att röra sig utan begränsningar samtidigt som det bidrar till en mer hållbar miljö.

Tvättråd

För att bibehålla baddräktens kvalitet och dess skyddande egenskaper, bör den tvättas i 40 grader och inte torktumlas. Använd inte sköljmedel för att förlänga livslängden på solskyddet och materialet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: