Teddyjacka Nature

799 kr

Möt våren med stil i Geggamojas mysiga teddyjacka

Välkommen våren och de svala sommarkvällarna med öppna armar i Geggamojas fluffiga beige teddyjacka. Den här jackan kombinerar värme och stil på ett perfekt sätt, och är den mysigaste uppgraderingen till din vår- och sommargarderob. Med en praktisk dragkedja framtill och en unik dekorativ ficka i blått, erbjuder denna jacka både funktion och mode i ett.

Designad för alla

Denna unisex teddyjacka är designad för att passa alla, vilket gör den till ett måste i varje garderob. Oavsett om du är ute efter en avslappnad look eller något att hålla dig varm under de kyligare dagarna och kvällarna, är denna jacka det perfekta valet.

Hållbarhet och komfort

Tillverkad av 100% polyester, garanterar Geggamojas teddyjacka både hållbarhet och komfort. Materialet är valt med omsorg för att ge dig en jacka som inte bara är mysig och varm, utan också lätt att ta hand om.

Lätt att sköta om

Skötselråden för denna jacka är enkla att följa: den kan tvättas i maskin på 40 grader för att hålla den fräsch och ren, men bör inte torktumlas. Använd istället ett torkskåp på låg temperatur för att försiktigt torka jackan utan att skada materialet.

Produktdetaljer

Mysig vår- och sommarjacka i tjock och fluffig teddypilé
Unisex design för en mångsidig användning
Tillverkad av 100% polyester för långvarig användning och enkel skötsel
Tvättas i maskin på 40 grader, torkskåp på låg temperatur rekommenderas

Oavsett om du planerar en avslappnad dag i staden eller en kväll vid stranden, är Geggamojas teddyjacka det perfekta ytterplagget som kombinerar mys med mode.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: