Badshorts Segelbåt

349 kr

UV-badshorts som kombinerar stil och funktion

UV-badshorts som kombinerar stil och funktion för barnet som vill vara klädd för sommarens alla äventyr. Modellen är “Loose fit” med snören i midjan för en anpassningsbar och säker passform.

Egenskaper

– Snodd i midjan för enkel justering av storleken.
– Tillverkade av återvunnet material, vilket gör dem till ett miljövänligt val.
– UV50+ solskydd som blockerar 98 % av solens skadliga UVA- och UVB-strålar för en trygg solupplevelse.

Produktdetaljer

Artikelnummer: 116724103
Varumärke: Geggamoja

Material

82% Återvunnen polyester, 18% elastan

Skötselråd

Maskintvätt 40 grader. Ingen torktumling. Undvik att använda sköljmedel för att bevara materialets höga kvalitet och UV-skydd.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: