Badshorts Mint Ice Cream

349 kr

UV-badshorts som erbjuder både stil och funktionalite

UV-badshorts som erbjuder både stil och funktionalitet åt ditt barn. Dessa badbyxor har en avslappnad “Loose fit”-passform och förses med snodd i midjan för justerbar komfort.

Egenskaper

– Justerbar snodd i midjan för en säker och bekväm passform.
– Framställda av återvunnet material, vilket är ett hållbart val för miljön.
– UV50+ solskydd som effektivt blockerar 98% av solens skadliga UVA- och UVB-strålar.

Produktinformation

Artikelnummer: 116724102
Märke: Geggamoja

Material

82% Återvunnen polyester, 18% elastan

Tvättråd

Maskintvättas i 40 grader. Ej torktumling rekommenderas för att bevara badbyxornas passform och skyddsegenskaper. Använd inte sköljmedel för att bibehålla materialets kvalitet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: