Parfym Mistica EdP 30 ml

349 kr

I lager

Utforska Doften Mistica

Stig in i den förtrollade världen med doften Mistica från Furla. Denna doft öppnas upp med en förföriskt lockande blandning av saftig italiensk lime och intensivt kryddiga bär. Hjärtat av doften, med Damaskusros, hyllar hållbarhet och elegans. De sensuella tränoterna i basen harmoniserar väl med en omslutande vanilj, framställd från ris. Varje doftnot omfamnar dig i en kärleksfull kaskad av välbefinnande.

Doftnoter

Topp: Hallon, Lime

Hjärta: Upcycling* Damaskus ros

Bas: Cederträ, Vetiver, Vanilj, framställd från ris

*Upcycling handlar om att återanvända restprodukter eller omvandla biprodukter till nya innovationer som är unika med hög kvalitet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010414