0%

Set Stickad Body & Knit Romper

372 kr

Dräkt och bodystocking från FIXONI är det perfekta valet för ditt barn

Detta set med dräkt och bodystocking är en praktisk och bekväm lösning för ditt barns klädbehov. Med dess vackra design och högkvalitativa material kommer det att hålla ditt barn både gulligt och bekvämt klätt. Dräkten är tillverkad i stickat material med vackra stickade detaljer och mönster. Den stängs enkelt med tryckknappar mellan benen och på axlarna för en smidig användning. Bodystocking som bärs under dräkten har långa ärmar och tryckknappar på axlarna och mellan benen för enkel påklädning.

Material

– Tillverkad av 100% bomull

Tvättanvisningar

– Maskintvätt vid 40°C
– Använd ej blekmedel
– Torktumla vid låg värme
– Stryk vid låg temperatur
– Ej kemtvätt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: