0%

Set Body & Velour Romper

316 kr

Set med Body är det perfekta valet för att kombinera komfort och söt stil för ditt lilla barn

Set med Body är ett gulligt romperset från FIXONI med en bodysuit. Rompern är tillverkad av mjuk velour och har fötter samt knäppning med tryckknappar. Bodysuiten har långa ärmar och praktiska tryckknappar på ena axeln och mellan benen. Med sin mjuka velour och praktiska design kommer detta romperset att hålla ditt barn mysigt och bekvämt under alla tillfällen.

Material

– Tillverkat av 100% bomull

Tvättanvisningar

– Maskintvätt vid 40°C
– Använd ej blekmedel
– Torktumla vid låg värme
– Stryk ej
– Ej kemtvätt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: