0%

Pyjamas Onesie Nightsuit W. Feet Rib

236 kr

Pyjamas Onesie är en söt och praktisk nattkläder med långa ärmar

Pyjamas Onesie är den perfekta kombinationen av komfort och stil för en god natts sömn. Dessa nattkläder är både praktiska och söta och kommer att hålla dig mysig hela natten. Denna nattkläder har ett mönster över hela plagget och fötter som håller dig varm och bekväm. Det finns ribbade detaljer vid halsen och handlederna för extra komfort. Nattkläderna stängs enkelt med tryckknappar framtill där den har en omslagslook.

Material

– Tillverkade av 100% bomull

Tvättanvisningar

– Tvätta vid 40°C
– Använd ej blekmedel
– Torktumla vid låg värme
– Stryk vid låg temperatur
– Ej kemtvätt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: