Pyjamas Nightsuit w. Feet Luftballong

Denna pyjamas med fötter från FIXONI är ett bekvämt och gulligt val för ditt barn

Denna pyjamas med fötter är både praktisk och bekväm och är perfekt för att hålla ditt barn varmt och mysigt under natten. Den vackra all-over-printen ger den extra charm.. Pyjamasen har en fin all-over-print och öppnas enkelt med en dragkedja framtill, vilket gör det enkelt att ta på och av den. Tyget känns mjukt och bekvämt mot huden för en god natts sömn.

Material

– Tillverkad av 95% bomull och 5% elastan

Tvättanvisningar

– Maskintvätt vid 40°C
– Använd ej blekmedel
– Torktumla vid låg värme
– Stryk vid låg temperatur
– Ej kemtvätt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: