45%

Långärmad Body

89 kr 49 kr

Långärmad kroppsstrumpa med all-over-tryck i 100% bomull från FIXONI. Bodystrumpan har fastsydda fötter, mjuka ribbade kanter vid öppningarna och stängs med tryckknappar mellan benen. Amerikansk urringning gör det lätt att ta av kroppen nedåt i situationer där det är olämpligt att lyfta den över huvudet.

Sammansättning:  100% bomull
Tvättas 40°
Ingen blekning
Torktumla på låg värme
Stryk på låg temperatur

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: