Push Pop Enhörning Rosa & Gul 20 cm

79 kr

I lager

Push Pop Enhörning är en leksak som har blivit populär bland barn. Den är utformad som en enhörning och har en interaktiv design där du kan trycka och poppa bubblorna på leksaken. Denna leksak är inte bara rolig att leka med, utan den kan också vara avstressande och engagerande för barnen. Push Pop Enhörning ger barnen en möjlighet att ha kul och samtidigt stimulera sin taktile sinnesuppfattning. Den är ett utmärkt val för barn som älskar lekfulla och taktila leksaker.

Ej lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk. Små delar

Storlek: 18.5 x 20 x 6 cm
Material: Silikon och plast
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007434