0%

Tröja Sweatshirt LS

212 kr

Snygg tröja från ENFANT

Denna snygga tröja från Enfant har en sköldpaddsprint och är tillverkad av en mjuk bomullsblandning som känns bekväm mot huden. Denna tröja med sköldpaddsprint är både snygg och bekväm och passar perfekt för ditt barns dagliga användning. Den mjuka bomullsblandningen ger en skön känsla mot huden. Den har ribbade kanter vid halsen, ärmsluten och nederkanten samt Enfant-logon på vänster ärm. Dolda tryckknappar på axeln gör det enklare att ta på tröjan. Perfekt för vardagsbruk.

Material

– Tillverkad av 95% bomull och 5% elastan

Tvättanvisningar

– Maskintvätt vid 40°C
– Använd ej blekmedel
– Torktumla vid låg värme
– Stryk vid låg temperatur
– Ej kemtvätt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: