0%

Jeansshorts Denim

316 kr

Jeansshorts från ENFANT

Dessa fina jeansshorts från Enfant är tillverkade av 100% bomull. Fickor både fram och bak ger praktisk användning. Uppvikta benslut ger en snygg look. Justerbar midja för att säkerställa en optimal passform. Enfant-logotypen är gjord av konstläder och sitter på baksidan i midjan. Perfekta för både vardag och festliga tillfällen.

Material

– Tillverkade av 100% bomull

Tvättanvisningar

– Maskintvätt vid 40°C
– Använd ej blekmedel
– Torktumla ej
– Linjetorka
– Stryk vid låg temperatur
– Ej kemtvätt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: