Jacka AOP

Termojacka från ENFANT

Denna termojacka är perfekt för att hålla dig varm och stilig under kyliga väderförhållanden. Den är impregnerad för ökad hållbarhet och har praktiska funktioner som gör den idealisk för utomhusaktiviteter. Denna termojacka med all-over-print är tillverkad av supermjukt material och erbjuder både komfort och stil. Jackan är skräddarsydd för en snygg passform och har reflexdetaljer på ärmen samt resår i ärmsluten. Den stängs med blixtlås, har en hakskydd och dolda tryckknappar. Jackan har även en avtagbar huva och praktiska framfickor. Impregnerad med BIONIC FINISH ECO för extra hållbarhet.

Material

– Tillverkad av 100% polyester

Tvättanvisningar

– Maskintvätt vid 40°C
– Använd ej blekmedel
– Ej torktumling
– Linjetorkning
– Ej strykning
– Ej kemtvätt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: