Sneakers High Top TEX

899 kr

Smarta mellanhöga sneakers från En Fant. Det finns en detalj i läderimitation och yttersulan har fina detaljer. Skorna stängs med kardborrstängning så att den bäst anpassar sig efter barnets fot. Skorna är fodrade med mjuk textil med extra vaddering runt öppningen som håller om runt fötterna. En Fants skor har en bra yttersula i gummi som följer fötternas rörelser så det är lätt för barnet att leka och springa runt. Sulan har ett praktiskt mönster under botten som hjälper till att ge ett bra fotfäste. Impregnerad med BIONIC FINISH® ECO.

Polyester
BIONIC FINISH® ECO

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: