Scania G500 Tipplastbil 31 cm

399 kr

Emek Scania G500 tipplastbil för att köra grus, sand eller annat material med. Perfekt att ha i sandlådan eller att leka med inomhus året runt. Flaket kan fällas upp och ner och baklämmen kan öppnas och stängas. Leksakslastbilen är tillverkad efter den verkliga lastbilen Scania G500. Hög kvalitet som vanligt från Emek i Finland.

Storlek: 31 cm (skala 1:25)

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: