Vantar Shearling

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Elodie Details ser till att din lilla skatt är täckt från topp till tå med mysig värme. Dessa vantar finns i två storlekar. Den mindre storleken har ingen tumme och har en bomullsdragsko mellan de två vantarna som säkerställer att de inte tappas bort samt en stor bomullsribb som hjälper till att hålla dem på plats. Den större storleken har en dragkedja som går hela vägen till tummen för snabb och enkel användning och en kardborreflik som ger justerbar bredd. Det yttre tyget är vind- och vattentåligt med Bionic Finish.

Material: 100% polyester

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: