0%

Höstmössa Beanie Sweethearts

149 kr

En tunn men värmande mössa tillverkad av Oeko-Tex-certifierat material som andas och har fuktabsorberande egenskaper. Bomulls- och Lycra-blandningen ger en perfekt elastisk passform och mjuk känsla. Inga skadliga ämnen. Denna mössa är certifierad enligt Oeko-Tex Standard 100. Certifieringen försäkrar att de använda materialen inte innehåller skadliga eller allergiframkallande ämnen. Lätt att hålla ren. Mössan är gjord för vanlig maskintvätt i 40° C och kan torktumlas om och om igen utan att förlora sina utmärkta egenskaper.

Material: Bomull 95%, Elastan 5%
Maskintvätt 40° C

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: