0%

Beanie Mössa Shearling

187 kr

En värmande vintermössa med ränder och Elodies signatur metallband. Denna mössa är tillverkad delvis av naturliga MODAL-mikrofibrer som har utmärkta fuktabsorberande egenskaper och god andningsförmåga. Den dubbelskiktade Modal- och bomullsblandningen är lyxigt mjuk, och dess elasticitet hjälper till att behålla rätt form under lång tid. En extra lager tyg över öronen gör denna mössa väl lämpad för att hålla din bebis eller småbarn bekväm även på kalla vinterdagar.

Dubbelskiktad: Tyget är dubbelskiktat över nacken och pannan för att ge extra värme där det behövs mest.

Finns i syskon- och föräldrarstorlek: För optimal passform finns det fem olika storlekar tillgängliga. Se vår storleksguide nedan för att hitta den som passar dina behov. Vi har även dem i vuxenstorlek så att du kan skapa en vacker matchande look för hela familjen.

Hållbar Modal-tyg: Modal är tillverkad av särskilt högkvalitativ cellulosa som kommer från bokträd. Blandat med bomull skapar det ett mjukt och flexibelt tyg som torkar snabbt och behåller sin form längre än andra material. Det är också ett hållbart val eftersom dess produktion kräver betydligt mindre vatten än de flesta andra textilier.

Elodies signaturrand: Ränderna ger inte bara mössorna en karakteristisk och lätt igenkännbar look, de hjälper också till att hålla mössan på plats över öronen och pannan.

Inga skadliga ämnen: Tyget som används i våra vintermössor är certifierat enligt Oeko-Tex Standard 100. Certifieringen försäkrar att de använda materialen inte innehåller skadliga eller allergiframkallande ämnen.

Material: 46% Modal, 46% Bomull, 8% Spandex

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: