0%

Badponcho Badrock Meadow Blossom

299 kr

Denna vackra poncho har ett foder tillverkat av högkvalitativ, superabsorberande bomullsfrotté som kommer att torka av ditt småbarn på nolltid. Släng bara på den och fäst tryckknapparna för att skapa en löst sittande poncho som tillåter full rörelse som ändå håller sig på plats under leken. Utsidan är gjord av mjuk och mysig bomull som gör efter-bad-kramar ännu mysigare. En mångsidig och lekvänlig produkt för användning hemma, vid poolen eller på stranden. Lämplig för barn i åldrarna ett till tre år.

Lekvänlig passform: Denna poncho begränsar inte rörelsefriheten så leken kan fortsätta oavbrutet.

Skyddar mot UV-strålar: Täcker och skyddar den särskilt utsatta huden på ditt barns nacke, rygg och axlar.

Mycket absorberande bomullsfrotté: Absorberar fukt snabbt och effektivt.

Inga skadliga ämnen: Denna poncho är certifierad enligt Oeko-Tex Standard 100. Certifieringen försäkrar att de använda materialen inte innehåller skadliga eller allergiframkallande ämnen.

Lätt att sköta om: Kan tvättas i maskin i 40 grader och blir bara mjukare och bekvämare med varje tvätt.

Certifikat: Oeko-Tex 100
Material: 100% bomullsfrotté

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: