Bärsele 360° Grey Melange

Det ursprungliga priset var: 995 kr.Det nuvarande priset är: 597 kr.

I lager

EcoViking bärsele 360 växer med er från månad 4 till och med 36. Bärselen har en modern design och är enkel och praktisk att använda. Bärselen är flexibel och går att använda i alla fyra bärpositioner. Du kan enkelt själv växla mellan de olika bärsätten inåtvänd, framåtvänd, höft- eller ryggbärande. Att använda sig av bärsele är perfekt för att stärka bandet mellan bebis och förälder. Bärselen hjälper dessutom barnet i dess utveckling, andnings- och maghälsa och balanssinne. Bärselen är enkel att ha med på resor, väger lite och är ergonomisk både för föräldern och bebisen. Bärselen är designad för att minska ansträngningar på den vuxnas rygg och att lägga vikten jämnt fördelat på höfterna. Bärselen har vadderade axelband, ett vadderat midjebälte och andningsbart material för högsta möjliga komfort. Den är dessutom utrustad med fickor både fram och på sidan för smidig förvaring. EcoViking bärsele är rekommenderad av osteopater och sjukgymnaster.

Fördelar:

Svensk design Simpel, lätt, stilren och enkel att använda Möjlighet att använda bärselen i 360° i alla fyra bärpositioner Ergonomisk design som rekommenderas av specialister inom sjukvård Veganläder och Oeko-Tex Standard 100 Vadderade axelband 3D nätduk innanför axelband Ficka både fram och på sidan Vadderat midjebälte Säte så barnet kan bäras på höften Spänne över bröst Andningsbart material Hållbar produkt för långvarig användning Tvättråd

Lossa bärdelen från höftsätet innan tvätt Ta ut sittdel före tvätt Handtvätt är rekommenderad för långvarig användning Tvätta i kallt vatten med neutralt rengöringsmedel Tvätta produkten ensam och undvik att blötlägga i vatten Häng på tork efteråt, undvik att torktumla Undvik blekningsmedel, sköljmedel och strykjärn Ålder: 4-36 mån Maxvikt: 15 kg

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002595