Hjulskydd

149 kr

I lager

Hjulskydd för Doona+ – Håller Ditt Bilsäte Rent

Bevara renheten i ditt bilsäte med våra specialdesignade hjulskydd för Doona+. Dessa hjulskydd är en oumbärlig tillägg för din Doona+ babyskydd, speciellt om hjulen är smutsiga efter en promenad. De är skapade för att hålla ditt bilsäte fritt från smuts och fläckar, vilket garanterar en renare och mer behaglig bilresa.

Enkel Användning och Underhåll

Våra hjulskydd är både enkla att fästa och lätta att rengöra, vilket gör dem till ett praktiskt tillbehör för alla Doona+ användare. De är designade för att användas i bilen och kan enkelt appliceras på hjulen på din Doona+ när du flyttar den från gatan till bilen. Denna användarvänliga design underlättar din dagliga rutin och sparar tid och ansträngning.

Med dessa hjulskydd kan du enkelt skydda ditt bilsäte från smuts och behålla bilens interiör i toppskick. De är ett måste för aktiva familjer och erbjuder en enkel lösning för att hålla ditt bilsäte rent och snyggt.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0003044