Babyskydd Nitro Black

4 995 kr

I lager

Doona+ Babyskydd med Integrerad Vagn – Revolutionerande Design

Upplev den ultimata bekvämligheten med Doona+ babyskydd, världens första babyskydd med en integrerad vagn. Denna innovativa design gör det möjligt att med en enkel knapptryckning fälla ut hjulen och förvandla babyskyddet till en barnvagn, vilket ger en smidig övergång från bil till promenad.

Högsta Säkerhet och Komfort

Doona+ uppfyller alla högt ställda säkerhetskrav och regelverk, inklusive ECE R 44, EN 1888, och EN 12790. Babyskyddet är bakåtvänt för maximal säkerhet och är utrustat med en sufflett som erbjuder UV skydd (UPF +50), skyddande ditt barn från solens strålar.

Praktisk och Platseffektiv

Med Doona+ behöver du inte längre bära på ett tungt babyskydd eller ta med en separat barnvagn, vilket sparar utrymme i bilens bagageutrymme. Det är den perfekta lösningen för föräldrar på språng, som vill ha en smidig och praktisk lösning både i och utanför bilen.

Enkel Installation och Användarvänlig Design

Doona+ kan enkelt monteras med Isofixbas eller bilens säkerhetsbälte. Detta babyskydd är designat för att ge en smidig upplevelse ned till minsta detalj, och ett helt sortiment av anpassade tillbehör och skötväskor finns tillgängliga för att ytterligare underlätta förflyttningar. Doona+ är en del av Grupp 0+ och är avsedd för barn som väger mellan 0 till 13 kg (1,8 – 13 kg). Produktens vikt är 7,35 kg, och den har måtten 60x44x66 cm när den är ihopfälld och 99x44x82 cm när den är uppfälld. Den är endast avsedd för bakåtvänd montering och är certifierad av TÜV.

Bonus: Med varje Doona+ babyskydd medföljer ett insektsnät, vilket ger ytterligare skydd för ditt barn.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0003031