Vadderad Ryggsäck Croco Barn 32 cm

499 kr

Den quiltade barnryggsäcken Croco har en perfekt storlek för små. Ett stort fack och två fickor gör det enkelt att organisera det ditt barn vill ta med sig. Väskan har randiga justerbara axel- och bröstband för att säkerställa en perfekt passform. Barnväskan har en vattentät tvåvägsdragkedja och en praktisk väderbeständig yta som gör den lätt att torka av med en fuktig trasa. Den är gjord av återvunnen polyester gjord av 22 använda PET-flaskor. Ryggsäcken har en mjuk quiltad design och en cool färgnyans. På framsidan sover Croco och dess distinkta krokodilfjäll dyker upp på sidan av ryggsäcken. Inutit håller Croco utkik efter ditt barns tillhörigheter med den roliga namnbrickan. 22 återvunna PET-flaskor användes vid tillverkningen av denna produkt.

Material: Polyester (återvunnen)
Storlek: 32 x 25 x 12 cm
Volym: 9,6 liter
Tvätt: 30 °C

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: