Byggklossar Deer Friends Colour mix

219 kr

I lager

Gå med Deer-vännerna för att leka. Stapla kuberna högt och välta dem, göm små saker inuti och ha kul att lära dig siffror och räkna med, läs berättelserna och lär känna de sju rådjursvännerna.
De åtta flerfärgade staplingskuberna i olika storlekar ger rolig inlärning samtidigt som de är ett dekorativt element i barnrummet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002322