Sovpåse TOG 2.5 Lalee Powder 90 cm

499 kr

Slut i lager

Lalee sovpåse är det ultimata valet för att försäkra dina barn en god natts sömn. Tillverkad av 100% ekologisk bomull och fylld med mjuka 100% polyesterfibrer, erbjuder denna sovpåse en kombination av komfort, värme och hållbarhet. Den är inte bara skonsam mot barnets känsliga hud, utan också miljövänlig.

Funktioner och fördelar:

Material: Denna sovpåse är gjord av 100% ekologisk bomull, vilket gör den mjuk, bekväm och hudvänlig. Fyllningen består av 100% polyesterfibrer som håller barnet varmt och mysigt genom natten.
Användning: Perfekt för kallare nätter med sitt TOG-värde på 2,5. Lalee sovpåse är designad för att hålla barnet varmt utan att sparka av täcket, samtidigt som den erbjuder tillräckligt med utrymme för fri rörelse.
Design: Den ljusblå färgen är accentuerad med charmiga illustrationer av lamadjuren, fågeln och klingande kaktusar i blått och grönt, vilket skapar en bedårande och lugnande atmosfär vid läggdags.
Specifikationer:

Storlek: 90 x 52 x 2,5 cm
Färg: Blå
Skötsel: Fintvätt i 40°C, får ej torktumlas.
Användning och skötsel:

Lalee sovpåse är enkel att använda tack vare YKK-säkerhetsdragkedjan, vilket gör påklädning och blöjbyten till en lek. Sovpåsens armhål kan enkelt justeras med praktiska tryckknappar, vilket garanterar en skräddarsydd passform för ditt barn. Med Lalee, får du en sovpåse som går utöver standard sovpåsar med dess unika design och funktionalitet.

Varför välja Lalee sovpåse?

Lalee skiljer sig från andra sovpåsar genom sin högkvalitativa konstruktion, komfort och estetik. Om du letar efter sovpåsar som kombinerar funktionalitet, säkerhet och stil, är Lalee sovpåse i ekologisk bomull ditt självklara val. Beställ idag och upptäck skillnaden som en premium sovpåse kan göra för ditt barns sömnkvalitet!

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007877