Snackbox 3-pack Lalee

129 kr

I lager

Snackbox-setet i tre storlekar är perfekt för att snabbt kunna fylla på energi när du är på språng. När du ger dig ut på äventyr, se till att alltid ha med dig snacks för barnen. Lunchlådorna är praktiska för att separera mat eller för att sortera färgpennor och andra småsaker när du är ute och reser.

Ett perfekt matlådeset för att packa mat till förskola, skola och utflykter.

Ett gulligt set med tre lådor, en sandfärgad dekorerad med Lalee, en grön dekorerad med en stor kaktus och en sandfärgad låda med den lilla Birdee.

Material: Låda: 100% livsmedelsgodkänd PP (polypropen). Lock: 100% livsmedelsgodkänd PE (polyeten).
Färg: Sandblandning
Storlek: 8,9 x 8,9 x 4,5 cm, 10,3 x 10,3 x 5,1 cm, 11,8 x 11,8 x 5,5 cm
Kapacitet: 240 ml, 370 ml, 540 ml
Skötselråd: Tål maskindisk, max 70°C, endast översta hyllan. Tål mikrovågsugn (ta bort lock). Lämplig för frys.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008333