Silikon Tallrik Elphee Blue

129 kr

Slut i lager

Låt ditt lilla barn njuta av en måltid från denna söta och praktiska Foodie tallrik. Det lekfulla trycket kommer att sprida glädje vid varje måltid. Den höga kanten hjälper ditt barn att skopa upp maten, medan den praktiska halkfria basen ser till att tallriken stannar på plats.

Tallriken är designad för vardagen med barn och tål maskindisk och mikrovågsugn. När tallriken har tjänat sitt syfte genom otaliga familjemiddagar kan den sorteras som plast och återvinnas till nya produkter för vardagen.

Den blå tallriken är tryckt med ett härligt motiv av den glada elefanten Elphee som fångar eldflugor med ett nät. Låt ditt barn delta i leken medan hen utforskar nya måltidsupplevelser. Basens mörkare blå färg ger en fin tvåfärgad detalj.

Material: 100% livsmedelsgodkänd PP (polypropen) med halkfri TPE Färg: Blå Storlek: Ø20 x H 2 cm Skötselråd: Mikrovågsugnssäker Använd ej i ugnen Maskindisk: max 70 °C

Undvik överbelastning av diskmaskinen för att förhindra märken på TPE från hårda föremål.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007760