0%

Spjällsängsskydd w/strings Waves

719 kr

Den quiltade sängstötfångaren i mjuk ekologisk bomull har en lätt polyesterfyllning som skyddar ditt lilla huvud från spjälsängen. Sängstötfångaren är perfekt för att skapa en bekväm och mysig barnkammare och matchar Done by Deers sänglinnekollektion.

Den mjuka sängstötfångaren har praktiska snören för att fästa den i babysängen. Den mäter 360 cm, vilket gör den lämplig för de flesta barnsängar.

Låt din bebis dyka in i drömlandet med denna senapssängstötfångare quiltad i ett drömskt Waves-mönster. Tvättbar i 30°C.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: