Peekaboo Snackskopp Raffi Powder

Det ursprungliga priset var: 139 kr.Det nuvarande priset är: 125 kr.

Slut i lager

Peekaboo snackskoppen är perfekt för en smulfri mellanmålstid – ger ditt barn enkel tillgång till frukt, små matsticklingar och små snacks. Den smarta koppen håller mellanmålen inne även om koppen välter.

Raffi och de söta små frukterna dyker upp ur den spillsäkra koppen. Tillverkad av livsmedelsgodkänd silikon, vilket gör den splittrad och ger greppvänliga funktioner. Vi rekommenderar att du tvättar koppen för hand.

Puderkoppen är praktisk för små snacks på språng. Ett handtag gör det säkert att hålla med ena handen så att den andra handen är fri för mellanmål. Använd den i vagnen, bilen och för krångelfria utflykter.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002320