Peekaboo Pipmugg Elphee Blue

119 kr

I lager

Peekaboo pipmuggen är en perfekt 2-i-1-kopp för att öva på de första klunkarna. Det praktiska piplocket håller rengöringen till ett minimum. När din lilla är redo kan pipens lock lossna och koppen med två handtag säkrar ett stadigt grepp.

Den söta Elphee sippy-koppen är gjord av livsmedelsgodkänd silikon, vilket gör den splittersäker och ger greppvänliga funktioner. Tål maskindisk och lämplig för användning i ugn, mikrovågsugn och frys.

Elphee dyker upp ur pulverträningskoppen och skvätter vattendroppar. Ett bra tillbehör för vagnen, bilen eller en rolig resa till lekplatsen.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0004430