Lunchbox To Go 550 ml Sand

109 kr

I lager

Utforska en värld av bekvämlighet, stil och funktionalitet med vår To Go Lunchbox, skapad för att förenkla livet för familjer på språng. Med en slank design och i moderna färger är denna lunchbox inte bara en behållare – den är en livsstilstillbehör som kombinerar praktisk användning och estetisk appell.

Funktioner och fördelar:

Material: Tillverkad av 100% livsmedelsklass PP, garanterar denna lunchbox säkerhet och hållbarhet. Silikonringen, handtaget och ventilen, alla gjorda av 100% livsmedelsklass silikon, adderar en extra nivå av kvalitet och funktionalitet. Design: Den eleganta sandfärgade designen är lika praktisk som den är stilfull. Skruvlocket säkerställer att innehållet förblir intakt medan det avtagbara silikonhandtaget gör lunchboxen lätt att bära, perfekt för små händer. Användning: Denna lunchbox är mikrovågsugnssäker (ta bort locket) och diskmaskinssäker, vilket gör den till ett utmärkt val för dem som värdesätter bekvämlighet. Specifikationer:

Storlek: Ø11 x H 10 cm Kapacitet: 550 ml Färg: Sand Skötsel: Diskmaskinssäker, max 70°C, endast övre hyllan. Mikrovågssäker (ta bort locket). Fryssäker. Användning och skötsel:

Denna to go lunchbox är perfekt för picknick, promenader med barnvagnen eller för att packa din familjs favoritmåltider. Den rena, moderna designen kompletteras av funktionaliteten hos ett skruvlock och ett avtagbart silikonhandtag, vilket gör dessa lunchboxar till ett måste för varje familj på språng.

Varför välja denna lunchbox?

För de som söker en kombination av stil, funktionalitet och hållbarhet, står denna To Go Lunchbox oöverträffad. Dess mångsidighet och högkvalitativa material gör den till en följeslagare för alla dina äventyr. Matcha den med våra isolerade väskor för att hålla din mat fräsch och sval.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007883