Långärmad Haklapp Lalee

149 kr

Slut i lager

Haklappen kommer att skydda din lilla ätare under måltiden eller när det är dags att vara kreativ med målning, lera och liknande. En justerbar dubbel stängning ser till att haklappen passar både spädbarn och småbarn.

Den mjuka haklappen är vattentät med praktiska elastiska ärmar för att hålla din lilla torr. Haklappen är lätt att torka av, vilket sparar dig mycket städtid! Den gulliga sandfärgade haklappen är dekorerad med rådjurskompisarna Lalee, Birdee och en stor kaktus.

Material: 100% polyester med PU-beläggning
Färg: Sand
Längd fram: 34 cm
Ärmvidd: 72 cm
Skonsam tvätt vid 30 °C
Häng för att torka
Denna produkt är OEKO-TEX® certifierad
Livsmedelsklassad

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007753