Foodie Skål Elphee Blue 12,5 cm

109 kr

I lager

Foodie-skålen är perfekt för den lilla ätaren. Barn kommer att njuta av att äta en måltid eller ett mellanmål från skålen och se trycket visas när skålen töms. En praktisk anti-halk botten ser till att skålen håller sig på plats under måltiden. Skålen är designad för vardagsanvändande med barn och tål diskmaskin och mikrovågsugn. När skålen har tjänat sitt syfte genom otaliga familjemiddagar kan den sorteras som plast och återvinnas till nya vardagsprodukter. Foodie-skålen i blått är tryckt med ett härligt motiv av den glada elefanten Elphee som roar sig med att spraya vatten. Dess silkesmatta yta matchar resten av Foodie-kollektionen. Basens mörkare blå tillför en snygg tvåfärgad detalj.

Skål i en härlig blå färg
Roligt och engagerande motiv av Elphee som sprutar vatten
Praktiskt halkskydd i mörkare blått
Kan återvinnas

Material: 100% livsmedelsgodkänd PP med halkskyddad TPE
Storlek: Ø12,5 x H 4,5 cm
Volym: 375 ml
Ålder: 0+ mån

Säker i mikrovågsugn. Använd inte i ugnen.
Diskmaskin: max 70°C

Alla Done by Deers produkter är testade för att följa strikta europeiska standarder (EN 14372) och är därför helt säkra för barn att använda.
Den är också testad och uppfyller EU:s regler för kontakt med livsmedel 10/2011 och 1935/2004.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0006771