Foodie Drickflaska Sugrör EasyGrip Elphee 20 cm

149 kr

Den söta flaskan med greppvänlig hylsa passar perfekt i barnens ryggsäck. Dricksflaskan har ett praktiskt gömt sugrör och när det väl gömts undan stoppar locket vätska från att spilla. Bärhandtaget hjälper lillfingrar att komma åt sugröret. Den spillfria dricksflaskan för barn är en nödvändighet när barnet är på språng, vilket gör det roligare för ditt barn att hålla sig hydrerad. Silikonöverdraget ger ett bra grepp. Ett extra sugrör och munstycke ingår. Silikonöverdraget är präglat med Elphee och har söta hål formade som Elphees fotavtryck.

Material: Livsmedelskvalitet PP, livsmedelsgodkänd silikon.
Storlek: Ø 6,5 x H 20 cm
Volym: 350 ml
Ålder: 12+ mån
Tål maskindisk upp till 70°C
Använd inte i mikrovågsugn.

Alla Done by Deers produkter är testade för att följa strikta europeiska standarder (EN 14350) och är därför helt säkra för barn att använda.
Den är också testad och uppfyller EU:s regler för kontakt med livsmedel 10/2011 och 1935/2004.

Viktig information för dig: Sugrör är inte lämpliga för ett barn under 6 månader.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: