Plocklåda Elphee 20 cm

Det ursprungliga priset var: 449 kr.Det nuvarande priset är: 404 kr.

I lager

Utforska Plocklåda Elphee

Plocklåda Elphee är en utmärkt leksak för att hjälpa ditt barn att utveckla finmotorik och lära sig om olika former. Denna sorteringslåda, med måtten 20 x 10 x 17 cm, är perfekt för små händer att utforska och leka med. Dess grå färg och färgglada klossar gör den till en attraktiv och pedagogisk leksak i varje barnrum.

Stimulerande och Lärorik

Med Plocklåda Elphee kan ditt barn öva på att placera geometriska klossar i lådan. Upptäck de prasslande öronen eller det skallrande ljudet i två av klossarna. Denna sorteringslåda uppmuntrar till repetition och hjälper ditt barn att lära sig grundläggande former och koordination.

Kvalitet och Säkerhet

– Material: Plywood, schimaträ, polyester
– Färg: Grå
– Storlek: 20 x 10 x 17 cm
– Skötselråd: Torka av med en mjuk fuktig trasa. Ska ej sänkas ner i vatten.
Plocklådan är tillverkad av ansvarsfullt källsorterat trä och målad med vattenbaserad färg som är fri från skadliga ämnen, vilket gör den säker för ditt barn att leka med.

Praktisk och Barnvänlig Design

Med ett handtag är denna elefantsorterare lätt för de små att ta med sig. Den grå elefantsorteraren med färgglada klossar är inte bara en underhållande leksak utan också ett utmärkt pedagogiskt verktyg.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009194