Foodie Snackskopp & Pipmugg Elphee 215 ml

229 kr

I lager

Upptäck Foodie Snackkopp&Pipmugg Elphee

Foodie Snackkopp&Pipmugg Elphee är den ultimata lösningen för småbarnsföräldrar. Denna multifunktionella mugg, med måtten Ø8,5 x H 9 cm och en kapacitet på 215 ml, är utformad för att underlätta måltider och snacks för de minsta. Dess charmiga blå färg och design med den glada elefanten Elphee på ena sidan och Elphees fotavtryck på den andra gör varje måltid till ett äventyr.

Smart och Funktionell Design

Denna 3-i-1 barnmugg har en spillfri piplock som är perfekt för användning i bilen eller barnvagnen. När ditt barn är redo, kan muggen användas utan lock. De två handtagen erbjuder ett stadigt grepp, vilket underlättar för små barn att hålla i muggen själva.

Säker och Enkel Att Använda

– Material: Kopp: 100% livsmedelsklassad PP. Lock: 100% livsmedelsklassad silikon. – Färg: Blå – Storlek: Ø8,5 x H 9 cm – Kapacitet: 215 ml – Skötselråd: Diskmaskin (max 70°C) och mikrovågsugnssäker. Ej för ugn. Muggen är både diskmaskin- och mikrovågsugnssäker, vilket gör den perfekt för vardagsbruk. Efter många års användning kan den sorteras som plast och återvinnas till nya produkter.

Attraktiv och Barnvänlig

Det mörkare blåa locket tillför en fin tvåfärgad detalj till muggens design. Denna förtjusande pip- och snackmugg är inte bara praktisk, utan också en rolig och färgglad detalj vid måltiderna.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009186