Aktivitetsleksak Spinnare Birdee 18,5 cm

Det ursprungliga priset var: 429 kr.Det nuvarande priset är: 386 kr.

I lager

Upptäck Aktivitetsleksak Spinnare Birdee

Aktivitetsleksak Spinnare Birdee är en spännande och interaktiv leksak designad för att stimulera ditt barns sinnesmässiga utveckling. Med sina mått på 18,5 x 11,5 x 10,5 cm, är denna leksak perfekt för små barn från 3 månaders ålder. Tillverkad av hållbart plywood, schimaträ, MDF och akryl, erbjuder den en trygg och säker lekupplevelse.

Stimulerande och utvecklande

Rekommenderad från 3 månaders ålder, är Birdee Spinnare perfekt för magträning och som stöd när ditt barn börjar sitta upp. Leksaken uppmuntrar ditt barn att lyfta armarna för att snurra och skjuta hjulen, vilket bidrar till utvecklingen av motoriska färdigheter.

Interaktiv och pedagogisk design

– Material: Plywood, schimaträ, MDF, akryl
– Färg: Färgmix
– Storlek: 18,5 x 11,5 x 10,5 cm
– Skötselråd: Torka av med en mjuk fuktig trasa. Ska ej sänkas ner i vatten.
Denna leksak har roliga former för små fingrar att utforska, samt färgglada element och en spegel för visuell stimulering. Ljudet från pärlorna väcker barnets nyfikenhet och lust att utforska vidare.

Säker och hållbar

Tillverkad av ansvarsfullt källsorterat trä och målad med vattenbaserad färg som är fri från skadliga ämnen, är denna aktivitetsleksak helt säker för ditt barn. Praktiska halkfria fötter förhindrar att leksaken tippar över under lek.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009181