Aktivitetsleksak 2-pack Wally

Det ursprungliga priset var: 249 kr.Det nuvarande priset är: 224 kr.

I lager

Upptäck Aktivitetsleksak 2-pack Wally

Aktivitetsleksak 2-pack Wally är den perfekta underhållningen för ditt barn både hemma och på språng. Detta set innehåller två leksaker: den kramgoa Wally och en cool sjöstjärna. Wally är 12 x 17 x 3 cm och sjöstjärnan är 16 x 9 x 3 cm. Dessa leksaker är designade för att stimulera ditt barns sinnesmässiga utveckling och skapa glädje varje dag.

Design för Stimulation och Nöje

Den gosiga Wally har en rolig babyspegel, medan den coola sjöstjärnan har ett sensoriskt prassel-ljud. Båda leksakerna är utrustade med sensoriska etiketter att utforska och är enkla att hänga upp med den praktiska leksakslänken.

Kvalitet och Skötsel

– Material: Tyg: 100% polyester. Fyllning: 100% återvunna polyesterfibrer.
– Färg: Blå
– Storlek: Wally: 12 x 17 x 3 cm. Sjöstjärna: 16 x 9 x 3 cm
– Skötselråd: Torka av med en mjuk fuktig trasa. Ska ej sänkas ner i vatten.
Detta set av hängande aktivitetsleksaker består av en blå Wally och en grön sjöstjärna, båda med ett elastiskt band med lekfulla prickar, vilket gör dem till en attraktiv och interaktiv leksak för ditt barn.

Perfekt för Aktiva Små Upptäckare

Fäst dessa två leksaker på barnvagnen, aktivitetsgymmet eller i den mysiga liggdelen för fantastisk underhållning. Deras lekfulla design och sensoriska funktioner gör dem till en utmärkt leksak för att hålla ditt barn engagerat och underhållet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009185