Aktivitetsbok Deer Friends 22 cm

Det ursprungliga priset var: 369 kr.Det nuvarande priset är: 332 kr.

I lager

Upptäck Aktivitetsbok Deer Friends

Aktivitetsbok Deer Friends är en stor och mjuk bok som bjuder in ditt barn till en dag fylld med äventyr tillsammans med de älskade Deer Friends. Denna färgglada bok, med måtten 22 x 22 cm, är speciellt utformad för barn från 3 månaders ålder och är perfekt för magträning och när ditt barn börjar sitta upp.

Stimulerande och Utbildande

Med sina roliga färger och kontraster erbjuder denna aktivitetsbok visuell stimulans som engagerar och underhåller ditt barn. Ljudet från prasselpapper stimulerar barnets nyfikenhet, medan 3D-elementen bjuder in till utforskning med små fingrar.

Kvalitet och Skötsel

– Material: 100% polyester
– Färg: Färgmix
– Storlek: 22 x 22 cm
– Skötselråd: Tvättbar i 40°C. Ej torktumling.
Denna bok är enkel att rengöra och är designad för att hålla för upprepade användningar, vilket gör den till en hållbar följeslagare för ditt barns tidiga lärande.

Praktisk och Användarvänlig

Med en elastisk ögla kan du enkelt fästa boken vid barnvagnen, vilket gör den till en perfekt följeslagare på promenader och utflykter. Den är inte bara en källa till underhållning utan också ett utmärkt pedagogiskt verktyg för att uppmuntra tidig läsutveckling och sensorisk upptäckt.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009190