Cozy friend Elphee Powder

210 kr

I lager

Små små kan mysa med den mjuka Elphee komfortfilten. Små fingrar tar lätt tag i Elphees långa bål och har roligt när de utforskar de färgglada etiketterna, olika strukturer och former. Den mjuka silikonbitringen stimulerar och lugnar kliande tandkött.

Den söta elefanten kommer att ha nappar nära när det är sängdags eller när du är ute och går. Den praktiska kardborreklämman och den elastiska öglan gör att både nappar med och utan handtag kan fästas.

En tröstande hjortvän för din baby, i mjuka pudertoner med detaljer av kontrasterande prickar och färgglada taggar som ger ditt barn en sensorisk upplevelse.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002348