Cozy friend Elphee Powder

169 kr

I lager

Små små kan mysa med den mjuka Elphee komfortfilten. Små fingrar tar lätt tag i Elphees långa bål och har roligt när de utforskar de färgglada etiketterna, olika strukturer och former. Den mjuka silikonbitringen stimulerar och lugnar kliande tandkött.

Den söta elefanten kommer att ha nappar nära när det är sängdags eller när du är ute och går. Den praktiska kardborreklämman och den elastiska öglan gör att både nappar med och utan handtag kan fästas.

En tröstande hjortvän för din baby, i mjuka pudertoner med detaljer av kontrasterande prickar och färgglada taggar som ger ditt barn en sensorisk upplevelse.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002348