Haklapp w/velcro 2-pack Lalee Sand

199 kr

I lager

Din hjortvän är redo att göra måltiden mindre rörig med detta praktiska set med två vattentäta kardborrehaklappar som är lätta att torka rena och med en smart ficka för att fånga upp maten som missar. Denna uppsättning kommer att spara mycket rengöringstid.

De mjuka haklapparna har kardborrestängning som gör haklapparna väldigt lätta att ta av och på.

De söta haklapparna är i en mjuk sandig nyans. Den ena är dekorerad med Lalee och Birdee och den andra är täckt med Happy dots i mjuka färger.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002334