Aktivitetsgym Deer Friends Powder Lila

799 kr

I lager

Det Red Dot prisbelönta aktivitetsgymet är fristående och lätt att justera beroende på hur högt eller brett du vill ha det. Den är lätt att ta med sig och den kan följa med dig överallt. Använd den i barnsängen, på en lekmatta, i soffan, på skötplatsen, ställ den över en dörrvakt eller ta med den ut och njut av naturens skönhet. Låt din söta bebis upptäcka sig själv i spegeln eller ha kul när den tar tag i Ozzo och Antee. De kommer att spraka och klinga när de kittlar på magen.

Utforska de många sensoriska funktionerna
Upptäck Nozo, Antee och spegeln
Söta pudertoner med gyllene detaljer
Inkluderar 5 aktiviteter: skallror, speglar, skrynkliga ljud, former och texturer
Fristående och lätt att justera för att passa ditt barn

Material: Polyester, EVA-skum, kvartssandsäckar, polyesterfibrer (återvunna), bomull
Fyllningen i denna leksak är gjord av återvunnet material från en GRS-certifierad anläggning
Storlek: 45-80 cm x 40-48 x 22 cm
Ålder: 0+ mån

Torka rent med en mjuk fuktig trasa. Sänk inte ned i vatten.
Alla Done by Deers produkter är testade för att följa strikta europeiska standarder (EN 71) och är därför helt säkra för barn att använda.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0006770