Aktivitetsring Lalee Sand

249 kr

I lager

Aktivitetsringen kommer att uppmuntra bebisar att vara nyfikna och undersöka de sensoriska egenskaperna – en mjuk bitring för kliande tandkött, en spegel med skallra, en mjuk texturerad Lalee, skrynkliga ljud och roliga taggar.

Leksaken är lätt att ta tag i och hålla för lillfingrar och den elastiska öglan kan hålla en napp eller annan leksak nära.

Använd leksakslänken för att fästa aktivitetsleksaken på en lekmatta, barnvagn, bilbarnstol eller spjälsäng.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002328